algemene elektriciteitswerken

Ik ben je aanspreekpunt over alles wat met elektriciteit te maken heeft. Contacteer me voor kleine én grote klussen. Voor voorbereiding, installatie, uitbreiding en conform maken. Voor raad en suggesties. Vraag vrijblijvend je offerte!


parlofonie en videofonie

Denk aan je privacy met een parlofoon of videofoon. Door het enorme aanbod aan toestellen en merken, is de keuze van het systeem en de bijkomende onderdelen niet altijd even gemakkelijk. Ik help je graag de juiste keuze maken, afgestemd op je noden, en maak alles meteen ook gebruiksklaar.


 

elektrische installaties

Zowel in een nieuwbouw als voor de renovatie van bestaande installaties help ik je graag de juiste keuze te maken. Weloverwogen, met producten en merken afgestemd op je persoonlijke situatie én een conform elektriciteitsplan, zorg ik ervoor dat alles keurig werkt.


verdeler van materialen en toestellen

Naast de installatie, reparatie en het onderhoud van elektrische toestellen, verkoop ik ook allerhande toestellen en materialen. Interesse? Misschien heb ik wel een aantal varianten en stalen liggen die je eens kan vastnemen en grondig bekijken. Zo maak je steeds een weloverwogen keuze.